Візит делегації УІПА до UAS in NYSA (Польща) у рамках реалізації міжнародної мобільності Erasmus+

У період з 16 по 20 травня 2022 року доцентка  кафедри економіки та менеджменту Юлія Федорова у складі делегації Української інженерно-педагогічної академії, взяла участь у 12-му Міжнародному тижні підготовки кадрів для академічного та адміністративного персоналу (ISTW) у партнерському виші Університет прикладних наук у Нисі (UAS in NYSA), м. Ниса, Польща.
У заході взяли участь понад 40 співробітників з 16 країн (у тому числі: Албанії, Австрії, Боснії і Герцеговини, Болгарії, Китаю, Єгипту, Індії, Індонезії, Косово, Мексики, Чорногорії, Польщи, Португалії, Таїланду, Туреччини, Іспанії, Великобританії та України).

Метою участі у 12-му ISTW було:
— підвищення кваліфікації за основною тематикою ISTW: «Кризовий менеджмент – особисті, інституційні та глобальні аспекти»;
— обмін інформацією та найкращими практиками щодо співпраці в рамках програми Erasmus+;
— заохочення інших партнерських установ до співпраці і партнерства та інформування учасників щодо майбутніх наукових подій;
— ініціювання та посилення співпраці в напрямку підготовки майбутніх спільних проєктів і програм.

На спеціальній сесії знайомств, Федорова Юлія  гідно презентувала широкій міжнародній спільноті нашу Академію, її досягнення, здобутки, особливості та успішні підходи до інтернаціоналізації та розвитку педагогічної досконалості в УІПА.
Усі сесії міжнародного тижня супроводжувалися цікавими обговореннями різних точок зору та обміном досвіду. На основі пропозицій партнерів під час програми учасники також взяли участь у кількох настільних дискусіях з найактуальніших питань, зазначених у їхніх заявках.

Крім того, учасники мали можливість відвідати одну з початкових шкіл Ниси – Szkoła Podstawowa nr 1 im. Kawalerów Orderu Uśmiechu, де вони дізналися про систему освіти в Польщі та ознайомляться з особливостями та ініціативами школи та реалізованими програмами.
Важливою складовою візиту стали гостьові лекції. Доцент Юлія Федорова провела для польських студентів факультету фінансів заняття на тему «Емоційний інтелект у бізнесі».

Візит відбувався у рамках проєкту Erasmus+ КА107 міжнародної мобільності викладацького складу та адміністративного персоналу з UAS in NYSA.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

EnglishRussianUkrainian