Доцент Федорова Ю. В. отримала науковий грант

Доцент кафедри економіки та менеджменту УІПА, кандидат економічних наук Юлія ФЕДОРОВА взяла участь у конкурсі на отримання стипендії від програми «Стипендії для видатних дослідників, яким загрожує війна в Україні» (Štipendiá pre excelentných výskumníkov ohrozených vojnovým konfliktom na Ukrajine) та отримала науковий грант на дослідження в Університеті імені Коменського в Братиславі (Словакія).

Назва компоненту «Більш ефективне управління та посилення фінансування досліджень, розробок та інновацій». Efektívnejšie riadenie a posilnenie financovania výskumu, vývoja a inovácií. Фінансується програмою ЄС NextGenerationEU та Урядом Словацької Республіки в рамках проєкту № 09I03-03-V01-00055.

Університет імені Коменського в Братиславі (Univerzita Komenského v Bratislave) — класичний університет, якій знаходиться у місті Братиславі, найбільший і найстаріший з нині діючих університетів в країні.

В рамках проєкту Юлія ФЕДОРОВА проводить дослідження щодо розвитку емоційного інтелекту студентів України та Словакії. Вже підготовлено  та опубліковано ряд наукових статей, що увійшли до наукових збірників WoS видавництва Springer.

У травні 2023 року  на 7 th International Scientific Conference «Strengthening resilience by the sustainable economy and business – towards the SDGs» в Університеті м. Марибор (Словенія), Юлія ФЕДОРОВА презентувала основні результаті досліджень на тему: «Emotional intelligence training tools for business».

У вересні у м. Мадрид (Іспанія) Юлія ФЕДОРОВА презентує основні результати наукових досліджень на актуальну тему у Європєйському просторі: «Fostering Emotional Intelligence on Challenge-Based Learning principles».

На тему емоційного інтелекту в цьому році будуть опубліковані ще три наукові статті у збірниках WoS.

Завдяки унікальному тесту «Емоційний інтелект у бізнесі», що було  розроблено Юлією ФЕДОРОВОЮ та викладачами психології з Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна і Харківського національного університету радіоелектроніки на онлайн -сервисі SmartSender,  проводяться подальші дослідження у країнах Європейського Союзу та в Україні. Обраний напрям досліджень є перспективним та затребуваним у євопейському просторі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

EnglishRussianUkrainian